Leukste autozoekertjes

In dit artikel laten we je meegenieten van leuke en grappige auto zoekertjes online te vinden. Geïnteresseerd in deze wagens? Neem dan contact op met de eigenaar! (niet verzekerd dat alle artikels echt zijn)

  1. Zeer mooi huis van grote smurf

Altijd al gedroomd om een smurf te zijn? Wel in deze wagen wordt dat geen probleem! De kleur van deze wagen wordt zelfs beschreven als smurf. De wagen beschikt over een benzinemotor en bijna 100000 kilometers.Uiteraard is de wagen voorzien van ecologische snufjes zoals een grastapijt op de motorkap. Voor een klein prijsje van 999 euro bent u misschien binnenkort de nieuwe eigenaar!

 

  1. Amerikaanse sportwagen

Op zoek naar een kleine Amerikaanse wagen met wauw pk’s? Dan bent u hier aan het juiste adres. Deze auto is uiterst ecologisch en schakelt automatisch. Spijtig genoeg is deze auto al gereserveerd en maak je nog maar een kleine kans om deze parel te kunnen bemachtigen!

 

  1. Kleinste auto ter wereld

De kleinste wagen: de peel 50. Een grappige wagen met maar 1 stoel en een motor van ongeveer 50 cc en de kleinste afmetingen ooit. Deze auto werd bekend door de topserie topgear en nu zijn er nog enkele wagens ter beschikking voor een prijs van 160 000 euro.

Helaas is het verbruik van deze wagen extreem hoog en beschikt hij ook niet over achterwielaandrijving.

 

  1. De wagen met 10 wielen

Ooit al een wagen gezien met zoveel wielen? Deze citroën beschikt over wel 10 wielen en wordt gebruik voor het testen van vrachtwagenbanden.

Daarnaast heeft de auto een sterke v8 motor en kan deze “vrachtwagen” snelheden behalen van wel 180 kilometer per uur.

 

Privacy & Cookies: Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met ons privacy beleid