07/06/2018

Privacy

PRIVACY BELEID SNELLEROPWEG.BE

SNELLEROPWEG.BE is een handelsnaam van BIQS IT BVBA met BTW-nr. BE0899469023, gevestigd te 2440 Geel, Rauwelkoven 87B.

Vragen of klachten omtrent de bewaring van uw gegevens kan u richten naar privacy@snelleropweg.be, per telefoon op 0032 14 754 076 of per aangetekend schrijven op de maatschappelijke zetel. 

Laatste herziening van privacy beleid op 07/06/2018

Bescherming van de persoonlijke levenssfeer en beheer van contactgegevens bij Snelleropweg.be

Snelleropweg.be verwerkt de contactgegevens (naam of benaming, adres, e-mailadres, telefoonnummer) van zijn klanten en andere gegevens (taalkeuze) die nodig zijn voor het verwerken van bestellingen geplaatst op Snelleropweg.be. Verder verwerkt Snelleropweg.be contactgegevens voor zijn leads of klanten te contacteren indien zij zich hebben ingeschreven op 1 van de groepsaankopen beschikbaar op Snelleropweg.be of wanneer zij gebruik hebben gemaakt van de besparingscalculator. Zo kan Snelleropweg.be hen een commercieel voorstel bezorgen.

Snelleropweg.be zal deze data uitsluitend gebruiken binnen het kader van het beheer van zijn webshop en de hieraan verbonden diensten. Snelleropweg.be kan deze data overmaken aan overheidsinstanties (lokaal of federaal, gerechtelijk of administratief) in het kader van de uitvoering van hun wettelijke opdrachten, aan de geschillenbeslechtingsinstelling met het oog op het voeren van een geschil, of beschikbaar stellen zoals voorzien in paragraaf (c) van dit artikel.

Snelleropweg.be staat in voor de beveiligde opslag via een SSL certificaat van deze gegevens zolang het account actief is op de webshop. Contactgegevens die als lead binnenkomen zullen bewaard blijven zolang er commerciële voorstellen uitgestuurd kunnen worden of tot het contact deze voorstellen verwerpt.
Inactieve gegevens zullen na 3 jaar verwijderd worden.

Snelleropweg.be zal de contactgegevens van zijn klanten/contacten niet ter beschikking stellen van derde partijen tenzij hiervoor uitdrukkelijk akkoord werd gevraagd aan de desbetreffende klanten/contacten. De gegevens zullen in geen geval gedeeld worden met partijen buiten de EU.

Rechten van de klant/contact

  1. Recht op inzage/toegang
    Iedere gebruiker en bezoeker waarvan je gegevens verzamelt, heeft het recht om toegang te vragen tot zijn informatie en deze in te kijken. Ook mag hij bekijken hoe zijn gegevens verwerkt worden.
  2. Recht op rechtzetting
    De gebruiker heeft steeds het recht om na inzage bepaalde persoonsgegevens te laten verbeteren, aanvullen of wissen.
  3. Recht om te worden vergeten
    De gebruiker heeft het recht om volledig uit alle systemen en databases gewist te worden.
  4. Recht om klacht in te dienen
    De gebruiker heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer hij of zij vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.
  5. Recht om toestemming in te trekken
    Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.
  6. Recht op beperking van de verwerking
    De betrokkene heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.
  7. Recht op overdraagbaarheid
    De betrokkene heeft recht om zijn persoonsgegevens aan en andere verantwoordelijke over te dragen.
  8. Recht om zich te verzetten tegen beslissingen op basis van geautomatiseerde verwerkingen
    De gebruiker heeft het recht om de automatische profilering te laten uitschakelen.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”).

Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Cookie policy 

Deze cookie policy regelt het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën als onderdeel van uw gebruik van onze Website en de bijbehorende diensten.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van een toestel worden opgeslagen en bepaalde informatie bevatten, waaronder soms ook persoonsgegevens. Wanneer u onze Website en/of Diensten gebruikt, verzamelen en verwerken wij ook andere persoonlijke informatie dan via cookies en soortgelijke technologieën.

Door gebruik te blijven maken van onze Website en/of Diensten of door op “Aanvaarden” te klikken nadat u op de hoogte bent gesteld van het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën, erkent u dat u deze Cookie Policy zorgvuldig heeft gelezen en dat u ermee instemt zonder voorbehoud. Zoals uiteengezet in deze Cookie Policy kunt u uw cookie-voorkeuren te allen tijde wijzigen.

Wij behouden ons het recht voor deze Cookie Policy van tijd tot tijd te wijzigen, aan te vullen of te vervangen. Dergelijke wijzigingen, toevoegingen of vervangingen zullen onder uw aandacht worden gebracht via onze Website en/of Diensten. Als u het niet eens bent met deze wijzigingen, toevoegingen of vervangingen, vragen wij u een e-mail te sturen naar privacy@snelleropweg.be Indien wij hiervan geen mededeling hebben ontvangen binnen drie (3) werkdagen nadat de wijzigingen, aanvullingen of vervangingen via onze Website of Diensten aan u zijn meegedeeld, wordt u geacht alle wijzigingen, aanvullingen of vervangingen te hebben aanvaard.

Wanneer u onze Website bezoekt en/of gebruikt, plaatsen wij cookies of gebruiken we soortgelijke technologieën waarmee we persoonsgegevens over u verzamelen en verwerken. Dergelijke cookies en soortgelijke technologieën omvatten onder meer:

NAAM TYPE DOEL Bewaartermijn
_cfduid Functioneel Identificeren betrouwbaar web verkeer 1 jaar
_ga Statistisch Registratie van unieke ID voor dataverzameling door Google Analytics 2 jaar
NID Marketing Registratie van uniek ID voor gerichte advertenties – Google 6 maanden
PHPSESSID Functioneel Deze cookie laat gebruikers toe in te loggen in het CMS en gaat bijhouden welke contact formulieren je reeds hebt verstuurd. verloopt na sluiten browser
wordfence_verifiedHuman Functioneel Doel van de cookie – Cookie van een beveiligingstoepassing die we gebruiken op ons platform om de veiligheid van ons platform en onze data te waarborgen. 1 dag

U kunt voorkomen dat cookies worden geplaatst of reeds geplaatste cookies verwijderen door uw instellingen in uw browser aan te passen. Hulp bij het aanpassen van deze instellingen kunt u vinden op de website van de browser die u gebruikt. Houd er rekening mee dat het niet toestaan van cookies bij het bezoeken van de Website ertoe kan leiden dat sommige of alle functies van de Website niet naar behoren werken.

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Microsoft Edge: http://windows.microsoft.com/en-gb/windows-10/edge-privacy-faq
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en
Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=nl_BE&viewlocale=en_US.

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, kunt u altijd contact met ons opnemen via het e-mailadres privacy@snelleropweg.be. Blijft u ontevreden over ons antwoord, dan staat het u vrij om een klacht in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit, de Belgische Commissie voor bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Ga voor meer informatie naar http://www.privacycommission.be.

Privacy & Cookies: Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met ons privacy beleid